Wat vind u precies bij ons?

Ons schietsportcomplex dateert uit 1990 en is voorzien van de volgende faciliteiten, waaronder,

Een ruime soos met daarin een gezellige bar met bediening, u kunt hier uw drankjes tegen een zeer redelijk tarief bestellen, alcoholische dranken worden na het schieten genuttigd.

Waar u waarschijnlijk het meest in geinteresseerd bent zijn onze schietbanen, deze zijn bij ons in zeer ruime mate aanwezig, een opsomming waarover wij beschikken ziet u hieronder.

Schietbanen

10 meter luchtwapen binnenbanen (4,5 mm)

Geschikt voor diverse soorten luchtwapen diciplines met 15 schietpunten en elk voorzien van een automatisch schijventransport.

25 meter klein kaliber binnenbanen

Geschikt voor klein kaliber .22 LR vuistvuurwapens zoals:pistool en revolver.Deze baan heeft 6 schietstanden, elk voorzien van een automatisch schijventransport en afzuigsysteem.Op deze baan begint u wellicht met uw nieuwe sport of hobby.

25 meter groot kaliber binnenbanen

Geschikt voor groot kaliber vuistvuurwapens zoals: pistool en revolver tot .45Deze baan heeft 6 schietstanden, elk voorzien van een automatisch schijventransport en afzuigsysteem.

25 meter Parcours binnenbanen

Geschikt voor groot kaliber vuistvuurwapens zoals:pistool en revolverDeze 6 banen zijn bijzonder geschikt voor ParcoursschietenDe banen zijn voorzien van een klapschijven installatie en afzuigsysteem.t.

25 meter klapschijven binnenbanen

Geschikt voor groot en klein kaliber vuistvuurwapens zoals:pistool en revolverDeze 6 banen zijn uitermate geschikt voor het schieten met standaard wapens.De banen zijn voorzien van een klapschijven installatie en afzuigsysteem..

50 meter klein kaliber buitenbanen

Deze banen zijn geschikt voor handvuurwapens zoals: klein kaliber geweerHier wordt de discipline klein kaliber geweer liggend geschoten.Er bevinden zich 16 schietpunten met ieder een elektronisch schotwaarderings-systeem voorzien van een monitor, waarop de score is af te lezen.

100 meter binnenbanen

Geschikt voor het schieten met kein- en grootkaliber geweer.